LÁNY-/LEGÉNYBÚCSÚ csak stílusosan!

Férjhez megy a barátnőd? A legjobb barátod is már elköteleződött? Szervezzetek a menyasszonynak/vőlegénynek vitorlázással vagy motorcsónakázással egybekötött búcsúbulit! A fedélzeten összegyűlve tegyétek próbára az esküvő előtt állót vicces feladatokkal! Hajózzatok, vitorlázzatok nyári időben, naplementében! Szervezzetek különleges éjszakai vitorlázást, egy a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat! Hölgyek és Urak, képzeljétek magatokat a Balaton vagy a Velencei-tó közepére, ahogy a legjobb barátaitokkal vagytok. Akárhol fürödhettek, ha az idő és tudásotok is engedi!

FOTÓZÁS a vízen? Ez sem lehetetlen!

Portréfotózás, esküvői fotózás, jegyes fotózás, kismama fotózás hajón vagy vitorláson? A családról örökítettnél meg felejthetetlen pillanatot a víz felszínén? Céges honlaphoz csoportos fotózást tervezel a vízen? Motorcsónakban vagy vitorláson valamelyik magyar folyón vagy tavon? Legyen városi hangulata a képnek vagy természet közeli, az oldalunkon kiválaszthatod a számodra legjobb hajót a fotózáshoz, biztos, hogy jól jársz!

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Valami egyedi és felejthetetlen csapatépítő tréninget keresel? Szeretnél olyan programot szervezni vezetőként vagy HR-es tanácsadóként, ami összekovácsolja a társaságot? Céges partnered részére a legjobb helyszínt akarod biztosítani? Akkor itt a lehetőség, hogy a számodra legjobb helyszínt és hajót megkeresd és megtaláld! Ezzel a csapatépítő tréninggel biztos, hogy jobb lesz a munkahelyi légkör, hatékonyabbak lesz a társaság! Válassz hajót oldalunkról néhány kattintással gyorsan, így ezzel is egyszerűbb lesz a szervezés!

SÉTAVITORLÁZÁS

Lepd meg a barátnődet/ barátodat, családtagjaidat sétavitorlázással. Kerüljétek meg a Tihanyi-félszigetet, hajózzatok el Balatonfenyvesig, Révfülöpig, Siófokig! Lepd meg szereteteidet egy különleges alkalommal! Ha még soha nem voltatok vitorlázni, akkor itt a lehetőség, hogy a számotokra legjobb ajánlatot válasszátok kapitánnyal együtt. Válassz hajót oldalunkról néhány kattintással gyorsan, így ezzel is egyszerűbb lesz a szervezés!

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Különleges alkalomhoz különleges helyszínt! Legyen az születésnap, névnap vagy évforduló, a vitorláson vagy motorcsónakon eltöltött idő mindenképp emlékezetessé teszi ezt az alkalmakat! Lepd meg szeretteidet, üzlettársaidat egy felettébb különleges rendezvény helyszínnel. Legyen az a Balatonon, Tisza-tavon, Velencei-tavon, a Dunán vagy a Tiszán, biztos, hogy a kínálatunkban megtalálod a számodra legmegfelelőbb hajót! Nincs más dolgod, válassz hajót gyorsan és egyszerűen!

LÁNYKÉRÉS A VÍZEN

A hölgyek számára a lánykérés ugyanolyan fontos, akár még fontosabb, mint a Boldogító Igen kimondása! A férfiakban ezért mindig felmerül az a kérdés, hogy történjen a leánykérés. Hol és hogyan tenné emlékezetessé a lánykérés pillanatát? Mikor legyen a legideálisabb időpont, és a gyűrű sem utolsó szempont…?Kérd meg életed párjának kezét a vízen, teremts romantikus alkalmat vitorláson a Balatonon vagy más tavakon. Ha a Dunán akarod megkérni, akkor este vidd el motorcsónakkal a kivilágított Parlamenthez, hogy ott mondjon Neked igent! Nincs más dolgod, válassz hajót gyorsan és egyszerűen a hajozz.com oldalán!

MIÉRT NE?

Ha kikapcsolódásra vágysz Magyarország vizein, akkor a hajozz.com oldalán találhatsz számodra megfelelő vízi eszközt. Legyen ez a kikapcsolódás bármi, verseny, vagy a barátokkal vitorlázás, motorcsónakázás, elektromos yacht bérlése, nálunk megtalálod a legjobb ajánlatot a legjobb feltételekkel! A hajozz.com oldal az ország egész területén elérhető. Ha hazai vagy nemzetközi versenyekre nézel hajót, akkor, azt az is megtalálod az oldalunkon. Amennyiben nem tudsz hajót vezetni, abban az esetben bérelj kapitánnyal (skipperrel), hiszen nagyon sok hajó így is elérhető!